Pages

Sunday, February 9, 2014

Tak Jumpe!

Assalamualaikum..


Buka satu tab baru..scroll ke bawah..tak da la pulak..
klik.buka tab baru lagi..scroll dan terus scroll..tak jumpa.
okeh.aku terus berfikiran positif..kejap lagi jumpa la tuu..
buka tab baru lagi dan lagi dan lagi dan lagiiiii
 Aigoooooo! masih tak jumpa. 
Okeh..aku dah putus asa.
Buka tab baru. Pos entri nih..


Semua blog dah tak letak musik @ lagu kat blog diorang ke?
Atau dah lama aplikasi tu da tak da.
Atau aku yang tak jumpa link tuh..

Stresssss! #gaya Gary RunningMan sebut#

Hmmm..tahu laa dah lame x menjenguk sini..dia dah merajuk..tak kasi muka langsung.terus tak kasi aku jumpa link tuh..

Blog ni macam sunyi jer..itu sebab aku nak memeriahkan sikit dengan bunyi2 yang masyukkk. kihkihkih..

tak dapat link, aku kasi pos lirik lagu je laa..
tunggu entri seterusnya..
ok, bai!

eh..macam chomel je..macam chomel je.hahhaha


katahatiku 1: mungkin aku patut tanye Pacik Google pasal nih.muahahahha
katahatiku 2: baru nak start berjinak2 dengan laman sosial yang baru selain blog ni..ngeeeee! :D

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...