Pages

Sunday, September 30, 2012

cerita hari ahad @.@




bismillahirrahmanirrahim.


ahad..

plan A- nak pergi pasar tani di Kuantan.
tak jadi..! huhuhu
sebab tak dapat cari kereta nk keluar..

plan B - nak keluar pergi Tunas Manja beli buah-buahan..
lepas tu nak berkelah bersama mok soo, akak, & supik kat gazebo..
tak jadi jugak! sob..sobss..
sebab petang tadi hujan turun.

plan C - malam ni tak perlu nak buat rancangan sangat lahh..
ikut sahaja apa yang nak jadi..

sekian.

selepas lappy kena format. hihihi



katahatiku 1 : semoga esok hari menjadi lebih baik dari hari ini. aminn. =)
katahatiku 2 : gambar tu sekadar hiasan saja. hihihi
katahatiku 3: really miss my bestfriend!! sayang fini..!!

 

makan..borak..ketawa..kenyang..balik..

assalamualaikum

ahaaaaa!
bila baca tajuk entri kali ini , mesti daa dapat agak apa yang ingin aku cerita kan??
kikikiki..
memandangkan adik2 junior dah bersungguh-sungguh merancang+ mengajak..
aku on saja..
hahaha
kali ini, destinasi yang kami pergi untuk makan malam, agak jauh..
di Tanjung Lumpur.
di Kuantan ini, antara tempat paling popular untuk ikan bakar ialah di Tanjung Lumpur.
memang terbaEkkk!!
mantop boh!
kamu2 di luar sana, mesti ambil peluang untuk ke sana.

kami yang seramai 
18 orang,
5 biji kereta,
5 buah meja bergabung

menu:
sotong goreng
ikan bakar 3 ekor
tomyam 4 mangkuk
nasi 18 pinggan + 2 pinggan nasi tambah
telur dadar 3 biji
 jus oren 3 jag
jus tembikai 1 jag


makan
.

gelak2
.

kenyang
.
.
perut penuh
.

sambung borak
.

mata mengantuk
.

balik ump.

hahaha
sekadar hiasan. kikiki


katahatiku 1: bak kata rakan ku, lepas ini kena puasa 1 minggu...baru dapat cover semula jumlah duet yang keluar malam ini.haha
katahatiku 2: makan sepuas hati..oyeaaahhh! =D
katahatiku 3: gambar2 akan di update kemudian ea. tungguuuuu... ^.^
katahatiku 4: bersama & bersatu

Saturday, September 29, 2012

0900...1045...2200..

bismillahirrahmanirrahim
^___^

alhamdu lillah..masih bernafas hingga ke saat ini..

hari ini hari jumaat.
tapi dah macam hari sabtu bagi aku.
haha..


28 september 2012
0900
 aku dan masni bergerak ke syarikat perumahan di Gambang..bertemankan JAMAL yang kacak lagi bergaya sebijikmotor, maka merempitlah kami berdua..
berpusing-using dua tiga kali, barulah jumpa pejabat nya.
alhamdu lillah, walaupon respondent kami (pengurus projek) tak ada, tapi akak kerani itu pon cukup membantu kami.
 ^__^

1045

aku, mok soo, supik , akak, kak mas
dan 
sebiji viva
bergerak ke Jengka 20.
ingin membuat kejutan kepada CikMon kami yang pulang ke rumah nya hari khamis yang lalu.
pengembaraan yang seronok + cukup hebat!

terbaEkkkk!!

Gambang---> temerloh (terlepas simpang ke Bandar Jengka) hahaha---> jengka 16 (lalu jer..hihihi)
---> jengka 20 (destinasi kami)----> bandar jengka (kedai rm2, kFc, cyber cafe mak saudara kak mas) ---> jengka 20 (makan malam..ngeee =D) ----> balik! (ikut lebuhraya. hihi. pertama kali pandu lalu tol aku la tuu..hahaha =D

2200
alhamdu lillah..selamat tiba di Gambang..

pengembaraan yang terbaEk laa..
terima kasih sahabat!
kak mas, wani, akak n supik!!

sayang korang ketat2!




katahatiku 1: seronok!! lain kali datang keratong pula ea. ngee =D
katahatiku 2: supik..! kejutan kamo menjadi sikit2..hehehe =)

Thursday, September 20, 2012

suatu malam

bismillahirrahmanirrahim


 


suatu malam
selepas program
di tengah-tengah jalan 
di hadapan masjid
makan pizza yang encik YDP belanja

TERBAIKK...!

bersama dan bersatu
( ^___^)

Wednesday, September 19, 2012

busy..full..penat..=.="




assalamualaikum.

alhamdu lillah..selesai satu program pada hari ini..



hari terbuka kelab Universiti Malaysia Pahang..

hari ini..seharian sibuk..pagi dengan kelas nya..
petang kena 'update' pasal bas untuk program majlis ijazah esok hari.
malam nya dengan program hari terbuka kelab..

penat..
sampai makan pon tak sempat tadi..
tapi. alhamdu lillah
selepas selesai  progam dalam jam 11.30 malam barulah aku dan rakan2 seperjuangan pergi makan malam kami bersama2 di kedai Abang Lias..
alhamdu lillah..
penat tapi dah selesai dengan jaya nya program pada hari ini..

semoga program majlis pengijazahan esok hari pon berjalan dengan lancar.
amin.


muka aku pon da macam muka kucing ni. zzZZZZ..

katahatiku 1: laksanakan  amanah kita dengan jujur. =)
katahatiku 2: sangat mengantuk..tapi kerja tak siap lagi.huhuuuu.. Z_Z

Saturday, September 15, 2012

Sem 7 di sini..

hai..hai..hai..
entri ke dua untuk hari ini..
hahaha..



sem 7

lepas ni...kena praktikal pula.
tempat arah tuju, masih belum pasti..
apa pon semoga berjaya dengan projek sarjana muda anda..
thesis tu jangan buat2 lupa pula ea..
 Sila Laa Takut Dari Sekarang !!

insaf ..insaf..


huhu
T__T"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...