Pages

Sunday, June 10, 2012

blaja..?? haha

assalamualaikum.

oyeahhh!!
akhirnya dapat kembali mood nak mengepos entri baru..
sekarang ni kampus ak masih lagi dalam mood minggu peperiksaan.
bermula dari 4 Jun sampai 15 Jun ni..
 
dan aku punye subjek dah 3 habis..tinggal lagi 1 kertas..
Change Management pada 13 Jun ni..
 
memandangkan jarak yang agak lama untuk last paper, 
 
jom layan game dulu.
haha
 
 game tembak2 sahaja di benarkan.
( *-* )

counter strike

akhirnye tercapai gak hajat di hati nak main secara pro permainan ni..biasa nya asyik tengok orang lain je main.sekarang, aku pon dah pandai laa..
hehe..
so, ade berani nak lawan??
*opsss..terbelagak plak..baru jer pandai sikit2..huhu*

air strike
permainan ni pon best jugak..main tembak2 masuk tempat orang..tapi guna helikopter atau kapal terbang atau pon jet.. kata pon "air strike. jadi segala pon mesti yang tebang2 aje dibenarkan..
hahaha


katahatiku 1: orang belajar nak masuk exam, aku belajar main game..hahaha..=.="
katahatiku 2: ribuan terima kasih kepada Izzah yang sudi ajar main Conter Strike tu..heheh..Best3!!
katahatiku 3: layaaannnn~

2 comments:

Witness from Soul said...

Counter Strike la nenek..bknye conter strike..slh distu yer

cikmamal said...

hahaha..biar laa..comel je..
conter strike..conter strike..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...