Pages

Monday, March 21, 2011

SaaaKITTT bAAAdaaanNNN...!

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM


assalamualaikum semua!!
hehehee..semoga kehidupan kite sentiasa diberkati oleh ALLAh swt
dan dicucuri rahmat dan petunjuk dalam apa jua yang kita lakukan,
ammar akruf, nahi mungkar..
insyaAllah..



jom layan entri aku kali nie..
sakit badan..
serious..!..bangon jer tido pagi tadi, badan aku rase sengal2..gerak ke kanan sikit, adooiii..
kekiri..adehhhh..nak menggeliat pon..adooyaiiii...perghhhh...sakitnyer..
sakit kat kaki, sakit kat lengan, sakit kat jari2, sakit kat pergelangan tangan..
fuhhh..! senang cite sakit 1 badan r..macam orang tua daa aku nie..hahaha :D
rasanya camni lar kut bile dah tua2 nanti..hik3 :P
korang nak tau tak, nape aku rase camni..
meh hambo nak crito..
mai rapat2..yang jauh dirapatkan..yang dekat mai dekat..takmau g jauh2..
ermm..tunggang tebalik ayat tuh..haha..almaklum r x reti nka kecek klate..hik3..
haha




semalam (ahad) aku, anim , immot pergi teman azah yang ade tournement tenpin bowling
individual under ump sport challage
kat eCm , kuantan,,
lepas dari tu, kami pon pergi lar latihan kayak..huhu..memandang kan kami nie menjadi antara wakil uMp dalam program kayak persisiran pantai minggu depan..
huhuhu..cayah lahh! hee
jadi start kul 2.30 kami diajar asas2 untuk berkayak nie..
duk kayauh kedepan..pastu reverse ke balakang..pastu camne lau nak belok ke kanan, ke kiri,
camne nak wat lau kayak terbalik
camne nak selamatkan diri.


kayuhhh...kanan..kiri..kanann..kiri...kanannn..kiriii...
hahaha :D




heee..dasyat woo..hik3 :P


lebey kurang camtu lar..fuhh..dengar jer simple..tapi sebenar nya susah gak woo..
nie baru kat tasik yang tenang.nanti mingu dpean , kami akan kayak kat pantai..dengan ombak nye..adesss..
xtau lar camna nanti...hanya mampu berdoa je banyak2..hehehe
 cukup 2 jam kat sane, kami pon dia arah tok kemas2 kayak2 semua..
alaaaa..kejap jer...tak puas nak men lame2..huhu..
sebenarnye latihan kayak nie start dari pagi lagi..hik3..tapi kami datang petang jer.
tu yang cam tak puas hati..nak men lame jugakkk..huuuhuu.

itu jer nak crita..haha..
sekian.
~daa~



 katahatiku1 : tahniah to azah!!! menang empat ke-3..cayalah beb!! t hamper tu ingta gak kat kami, supporter yang hebat2 nie! hahaha
katahatiku2 : perggkkk..minggu yang sibuk..penuh dengan pelbagai aktiviti.. tapi assignment still tak siap2..haha
katahatiku 3: malam nie ada test..chaiyo3!! yeahhhh!!!



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...