Pages

Saturday, January 29, 2011

saya budak perantau!

 bismillahirrahmanirahim..

esok dah start cuti sempena CHINESE NEW YEAR..
sampai lah 6 Feb..
agak lama dan aku ada plan terbaEk lah untuk cuti kali nie..
hehehe

dari kiri: idayah, wani, mira, yani 


esok bermulalah pengembaraan kami..
aku, yani, idayah..
antara ahli kelab jalan2 untuk geng2 kami lar sahaja
bakal meninggalkan bumi uMp dan tanpa berpaling 
menuju ke bumi Kelantan pula!
yeahhhh!!!
hehe..kitaorang akan menginap di rumah wani, our's classmate.
perghhh! masing2 dah teruja nak pergi sane.
ini lah perjalanan geng jalan2 yang pertama merantau ke negeri orang
sebelum2 ini, cuma pusing2 bumi uMp yang sekangkang kera jer..
hehehe


insyaAllah..harapan ku agar kami semua selamat dalam perjalanan kami..
semoga perjalanan kami diberkati Allah swt.
aminn..

katahatiku 1: ooooo..balik kampung..ooo, balik kampung..! hehehe
katahatiku 2: excited nak pergi, tapi barang2 satu pon tak kemas lagi..hehehe..
katahatiku 3: selamat bercuti semua..! dan selamat tahun baru cina!! limau2..angpau2.. +__+






2 comments:

BiNggUNgMaMa said...

hehehe....bendang kata mari,,UMP kata pergi....
pantun 2kerat dr sy....hehehehe

cikmamal said...

@binggungmama

haha..ok2 amal beli pantun nie..

pergi kelantan nek bas..
dalam bas tido2..
trip kali ni memang bes..
kalo boleh xmoh tido!
hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...