Pages

Sunday, January 9, 2011

review first week of the first year! hee

assalamualikum..
(jawab2..x jawab b'dosa..hee)

okeh, memandangkan hari ini cam ada banyak mase terluang.*memang lar, kan hari ahad*heheh
jom kita kenangkan apa yang berlaku dalam hidup aku
pada minggu pertama tahun baru 2011 ini.

first!
ermm,haritu inagt nak update entri kat blog.tapi terbengkalai begitu saja..
hehehe..malas dan malas..
nie lar antara isi2 entri tue.

"hehe..tajuk entri aku kali cam gempak je kan? haha..:D saje nak wat gimik..
hehehe
orite! 

ape kes sebenarnye nieh? sape mangse kejadian? kenape bleh jadi?
jadi kat mana? siapa yang terlibat? hurmmm..persoalan2..
tapi, korang jangan wisau.
cikmamal ada di sini nak jawab sumer soklan2 ituu!
ahahaha..*okeh da start ngarut2 nieh* ;P

sebenar nya , aku cuma nak cerita first day start kulaih semalam je.
hahaha..
cam bese, aku dengan terpakse bangon awal,
siap awal sedangkan rumate2*kak wani, kak sya, ayu* aku syok lagi tido..
huhuhu.tak aci! 
waktu aku kuar pon diorng x bgon ag, kecuali ayu.
aku nyer kuliah start kul 8, yang lain start kul 9.
hampeh jer. "


second!

woohhhh!! sejukk gilerrr!!!!
bayangkan dua hari hujan tak berenti2 d uni aku..
perghhh..nak sentuh air pon jadi takut ..haha
dah boleh jadi saudara mara kambing camni..
haha.
bila hujan, antara aktiviti yang digemari
......zzzZZZZZZ....
haha..kompem ah..
kelas awal pagi, kul 8 bape kerat jer yang pergi.
kebanyakan pon, gurls jer..guys pulak, mesti masih menyorok lam selimut diorang tas katil tue..



third!
paling menarik antara semua kuliah yang aku masuk..
subjek BPF2123: Quality Management System..
lecturer subjek nie, amat sporting..klakar pon ada.hehe
question yang buat aku terfikir sejenak..
situasi: masa interview nanti, mesti akan ada soalan camni.
dan ramai student tak dapat jawab.
soalan: apakah subjek yang awak telah blajar semasa di Uni & explain about it..?
huhh...?
giler r..setakat nie, lau ade lecturer tanye sal subject sem lepas pon
tak semesti nye aku ingat pe yang aku blajar dulu..huhu..
:::::Bachelor in Project Management::::
 next!

hari jumaat lepas , aku hanya ada kuliah start kul 3ptg.
jadi, pagi itu, kompem2 free punyer.
dengan hujan yang membasahi bumi Uni
aku pon dengan tido dengan lena nye pai kul 10 lebih..haha
masalahnya , boleh pulak aku lupa pagi tu, kul 9.30 pagi aku kena g bilik meeting fakulti.
de perjumpaan dengan semua ajk PMI Talk & lecturer PM..
adoiii
haha..senior ajk aku pon x pergi meeting tue.
maksudnya, untuk aJk part aku, xda sesiapa pon yang pergi
hahaha..hampeh jer.
aku ingat at least senior aku tu pergi...
haishhh...selamat project leader tak marah bak kata spy aku y pergi meeting tu..hehe
yang penting, minggu depan aku dah kena mula melaksanakan tugas2 itu.
ganbattle!! hee

 
lastly!

hee..mungkin ini bahagian yang paling seronok!!
shopping time!!
hehehe..
just keluar bertiga dengan aniem, bell dan aku.
berbekalkan list barang aniem yang agak..agakk dan agakk banyak.
haha..:P
tapi aku pon sempat gak beli barang..
antaranya..




katahatiku 1: syokkkk..! heee




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...