Pages

Monday, January 10, 2011

padA SuaTu PaGI..

ASSALAMUALAIKUM...
(kengkawan jawab tau :] )

hehe..agak2 apa yang aku nak bercoleteh pagi ini..hehe
\jeng jeng jeng/

aiiSssKKrimmm!!
hehe

wahhh..!! hehehe.
sepatut nya kelas kuliah pagi tadi 3 jam dari kul 8-11 pagi.
disebab kan lecturer have to attend a meeting at 9, so, kami pon belajar 1 jam jer.
onda way nak keluar kuliah tadi, Bad ajak makan aiskrim..
huahuahua..
pagi2 lagi kut..baru kul 9..huhu
aku pon tolak dengan baik, alasan aku ..sejukk...
.kebetulan kat Uni aku nga hujan renyai2..
Hee..len kali r Bad..xkan ku lupe janji mu yang ank belanja aku aiskrimmm..
lau boleh nak macam nie..


wahahahaha..sedappp nyer!!

bad, tak nak yang cam ni *demand kowt*hehe
aku panggil nie aiskrim pop..hehe

teringat zaman dolu2..
waktu kecik2 suka beli..
tak pon beli aiskrim yang camni

hehehe

cakap sal aiskrim..
aku memang jarang nak mintak orang lain belanja aku, lagi2
kalau lelaki yang x de kaitan dengan aku..maksudnya bukan sedara mara..
besenya, aku hanya mintak abang2 atau akak2 ku jer yang belanja2 nie..
hehe..beruntung tau kawan ngan aku..
jimat duit korang..
haha

orang first yang belanja aku aiskrim , my classmate..





oliver!
hehe..thank you tau..masuk gambar lagi .
masa tu, kami tengah siapkan group assignment..last sem.
owh, kalau korang nak tahu, Oliver nie pelajar antarabangsa..dari China.

okeh, cukup coretan pasal aiskrim ini.
need to go first..
daa~

katahatiku 1: tak sabar nak tunggu Bad belanja aiskriiimmmm..hehehe
katahatiku 2: hurmm, aku pon daa lupe nape Bad nak blanja aku aiskrimm..rasanya dari sem lepas kut..haha
katahatiku 3: pepon, tahniah Bad! anda orang kedua yang belanja saya aiskrimm! haha..
katahatiku 4: aiskrimm..aiskrimmm..aiskrimmm...! hihihi


2 comments:

Umi said...

nyum3... ptt tambah 1 gambo lagi, SUNDAE dr Mc D.. sedap yee... i likee... :)

cikmamal said...

@umi
hehe..SundAe..!
sy pon suke...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...