Pages

Tuesday, November 30, 2010

tErSenYUM SoRaNg~ haha.. ;P

salam..


hee..senyum2..
okeh, entri kali nie nak kongsi ngan korang sumer..ade 1 menda yang wat aku tersenyum sorang2..
okeh, gambar nie adalah destop lappy aku..okeh korang zoom kat stick note
::AKTIVITI ::
hee.."MAMAL BUSUK!"
haha :D
senget lar..sebenar nya ak pon tak perasan siapa yang tulis dan bila dia tulis..
bila aku kat umah, baru aku perasan..okeh..dari segi tulisan, aku cam dah dapat agak jer siapa dak chomey yang conteng aku nyer note..hehe..
apepon, hehe..kelakar gak..
memang tak da kerja agak nye die nieh..

coretan untuk dak chomey yang tulis note tuh
" hey kamoo..! aku dah cam dapat agak jer ko yang tulis annn..
haha..xpe, aku tak kesah pon..jangan wisau..tak marah..
haha..:P
anyway, take care eh cuti sem nie..jangan duk meronggeng jer kat sana..
duk lar menternak lemak byk2 + makan banyak banyak.
t bile balik sini, nampak sket dah besar.heehee :P "



video

sekadar perkongsian bersama..
enjoy yourself! ;)


katahatiku 1: hey kamoo! akan merindui ko cuti nie..rindu nak dengar ko bercerita dengan bersungguh2, gelak kuat2, bercerita sampai aku gelak sakan..hehe..macam2 lar..
katahatiku 2:  "i love the world!"
katahatiku 3:  semalam aku baru abes expidisi gua tempurung.. nanti lar aku upload gambar2 waktu kat sana.
hee ;)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...