Pages

Friday, October 22, 2010

terpAksa..demi diorang.

salam..

alhamdulillah..hari ini aku masih bertahan dengan asakan kehidupan sebagai seorang manusia.
bak kata orang..dugaann..cobaann..cabaran..halangan..
dan yang seangkatan dengan nya.
hehe..

tak mahu nak bebel panjang di sini kerana masa itu TIME.
haha..lawak member aku ketika matrik dulu..
okeh..di pendek kan ceritanya kejap lagi aku akan berangkat ke 
UPM untuk pertandingan OPEN UPM 3 on 3 basketball,
akan tinggal di sana selama 3 hari  2 malam.
perlawanan bermula esok pagi dan ahad nanti.

team aku sepatutnya terdiri daripada 5 orang..
aku, ecah, sharp, alin, teng.
tapi ecah dah tarik diri awal2..
so, aku xkesah sangat ag sebab masih cukup 4 orang untuk jadi 1 team.
last2 malam tadi, sharp buat penagkuan tak dapat join pula.
adoyaii..
betol2 last minit kut.
geram pon ada gak.mana nak cari pengganti kut..
sape yang nak main ini.
at least walaupon alasan pape pon, please join us.
if can't play with us, just sit beside court n give us our spirit on basketball..
.haishhh..
perasaan aku..entah r..
susah nak cakap..geram + keciwa + rasa macam tak nak pergi pon ada jugak.
keliru
~.haishh~ *megeluh lagi*

takpa, aku masih boleh berfikiran positif..
dia sakit..dia tak larat..ada masalah kesihatan..dia ada presentation next week, have test, quiz n so on
that are more important than this tournment .
its ok, sharp.
i try my best to be positive thinker.
but when i saw your face suddenly
i felt mad..angry..please don't show that face to me.!
please..!

aku tak suka tengok muka ko yang sedih tu..muka yang minta kesian daripada orang lain.
sory beb, aku delete ko punya post kat wall aku semalam.
sory.
and your message , i need time to reply it..
let me be cool first k.
 anyway, thanx for your wish.
 
malam tadi kepala aku penat berpikir macam2.
dengan proposal I.I , report program bank buku..
nak fikir pasal ini lagi.
hurmmm..
macam dah terlambat nak tarik semula persetujuan aku untuk join program ini.
kesian kat team member aku yang lain..alin & teng.
takpa lah korang, kita akan teruskan perjuanagn ini..
walaupon aku takut ape yang aku fikirkan akan menjadi kenyataan,
tetapi abaikan saja.
like always..learn from mistakes.
lastly..gud luck guys..

katahatiku1 : kali ini aku betol2 x suka apa yang berlaku ini..hopefully this will  not happen again.
katahatiku 2: harap kedatangan kitaorang jie tak sia2.
katahatiku 3: sharp..sory k.aku x bermaksud xnak layan ko, tapi i need time.
aku still manusia biasa, x sempurna. need to learn be more cool..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...