Pages

Thursday, September 2, 2010

perasaan ini...

bismillahirrahmanirrahim..

 sekarang nie bau lah aku berpeluang mengadap lappy aku nie..huhu..ntah nape ati aku sekarang nie rase len macam..merajuk kut...terasa ati kut..hatiku...janganlah begini..aku memerlukan hatiku yang amat cool itu..yang tak mudah merajuk..janganlah begini, sayangku..

mungkin aku sedikit terasa ngan sikap my best friend aku sendiri..ntah..plus ngan aku yang ngah tension + ngan assigmnent yang x siap ag..sok  nak kene antar..+ ngan keciwa coz tak dapat nak sembang ngan akak aku malam nie + jeles kawan aku, iNa balik esok pagi..aku..?? entah..nak balik awal gak..huuu....adoyaiii..~

aku baru jer buka blog bF(bestfriend ) aku..entri die kali nie bunyi cam orang keciwa.tetiba pas aku bace aku..hmm..xtau r nak cakap camne..aku nie bukan nyer pandai pon bab2 nak cakap jiwang2 nieh..bukan nyer ape...tapi cam terasa ati + rase cam nak jauhkan diri dari die pn ade gak..huhu..nape aku rase camni..?? nape...?xpe mamal..sabar mamal...nie mungkin ujian dari Allah untuk ko..sabar mal..sabar bebanyak..

die kawan baek aku yang paling aku sayang..the ONLY bestfriend yang aku paling Care..tapi ....nape cam aku rase aku jer yang sayang sangat kat die..aku jer yang care sangat sal die..aku yang asyik pK sal die..aku jer yang nak amek tau hal die..serba serbi sal die aku nak tau..hmm..ade penah die wat camtu kat aku? aku tak tahu..aku tak tahu..aku tak tahu..:'(

hati aku sedey. mal..jangan cam nie..jangan beremosi pai camni..ko ade banyak keje yang nak d siapkan..sok ade assigment Osh nak kene anta mal...fokus2..

akak...adik nak chat nagn akak tadi.nak cite sal adik amek jPj test motor siag tadi..nak cite sal adik bangon lambat pagi tadi..nak cite sal adik men mercun gasing + bunga api...tapi mungkin adik terlambat sangat.kul 3 pagi bru online..akak pon mesti daa tido nie...dah berminggu akak tido lambat an..xpe lah..ari nie akak tido awal..adik tak kaco..selamt malam akak..luv u so Muchh!! ;)

                                                                     daaa~

katahatiku1 : sayangku..i want u know that i always be here if u need me..always be here..
katahatiku2 : akak..t balik uma,johor ..take care ehh..
katahatiku3 : semoga aku dapat siapkan keje aku tok anta pagi nie..aminn..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...