Pages

Sunday, September 19, 2010

kejadian lepas raye..bile abes cuti..

assalamuaalikum...

alhamdulillah,syukur ke hadrat Ilahi..dengan limpah kurnia nyer dapat agi aku bernafas hingga ke hari nie..alhamdulillah...:) begitu juga dengan kedua ibubapa ku..ahli keluarga ku..sahabat handai w;pon x kira d mana anada berada..guru2..dan muslimin dan muslimat yang lain..berdoalah kite supaya terus dipanjangkan umur..di murahkan rezki..di buka pintu hati untuk melakukan lebih banyak amalan untuk medapat kan keredhaan ALLAH SWT di muka bumi ini..dan juga diberi petunjuk utuk melakukan ape jua pekerjaan..aminn..
 
entri kali nie bukan nak cite pasal kejadian2 hari raye..tapi nak luahkan pe yang aku rase..huu.cam pantun plak..pantun yang x siap..haha..
aku daa sampi ke teratak kolej kediaman aku nie semalam petang ag..adoyaiiil..bile balik U jer..mesti tension..'tension nagn kerja2 yang bertangguh..yang x siap ag..tular mamal..x nak siapkna awl2..sokmo gitu..pastu mule r..tension2..malas nak wat keje r..haishhh..manusia..huhu..semoga ALLAH memberi petunjuk kepada ku agar dapat mengubah diriku ini yang tak sempurna untuk menjadi insan yang lebih baek..aminn..

adoyaiii...(mengeluh lagi)..manusia mesti xkan berhenti mengeluh kan..huhu..ape lar nak jadi..huhuu..
*aku lar tuh* hehe..
pasni belambak kerje nak aku siapkan..penin kpla nie pK..
meh aku list kan..
1.       kene siapkan carta organisasi persatuan..kene gune adope photoshop plak tue..adeihhh..penat aku nak cari software n install..last2 x ley pakai gak..nie ngan cari software ag..nak istall yang baru..susah kut..dah r aku nie x reti bab adope2 nieh..
2.        kene siapkan sijil gak..wat layout n senaraikan nama2 ahli n jawatan yang
d sandang..langsung x sentuh ag..
3.         siapkan kerja2 semasa...mengenai eXpokonvo U aku nie..adeihhh..ni pon ag 1..memenin kan kpla tol r..kerje nie sentiasa bertambah..mlm tadi de meeting, dapat kerja baru..t;ari t ade ag meeting..petang nie nak jumpe ag..mlm kang kene anta plak..adoyaiiii...
4.         beg pakaian aku yang semalam pon x d kemas ag..bile lar aku nak kemas nie..kebanyakan mase po duk ngadap lappy aku nie jer..*memerlukan bibik..sape nak jd bibik smbilan..leh register kt aku..haha
5.         assigment MIS x d sentuh gak ag..wuwuwu...slmat daa cari maklumat 4
balik cuti..so, pasni edit2 n  buat ayat baru jer..fuhhhh..
6.          sok de taklimat peniaga..pastu sok gak r aku de presentation I.I....adeihhh...cam ne niehhh...
7.          ari selase ni test Finance..tapi sampai sekarang..study pon blom..


dah r..xmo daa tulis..menyerabutkan kepala aku jer ag..
balik2 U jer, mest tension..pastu jerawat pon mule r nak menyebok kat muke nie..
haishhhh..kaco daun tol r jerawat nie..
dah r daa lame x men basket..pastu leh lak lupe nak bwk bola n pump..adoyaiii..
kempunan r nak men..
tapi ade ker mase nak men2 ..nak riadah pasni..cam x cukup mase jer..
waaaaa...! :"(


katahatiku 1: nak balik umaaa lar..xmo duk kat cNie..waaaaa..! :"((
katahatiku 2: setelah sekian lame aku x mengupdate blo..haishhh..nape lagu aku daa x bebunyi niehh..?? adoyaii...



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...