Pages

Tuesday, August 31, 2010

kesabaran KU terCABAR...! =/


Bismillaahirrahmaanirrahim.. 



fuhhh....! malam semalam nie hatiku cukup terbakar..adooyaiiii..!! sabar2..huuu..
ni sumer pasal keje eXpokonvo nie..de ker patut aku nyer keje x siap gara2 member aku punyer keje x siap..effect kat keje aku..haishhh..~ :/

masa kejadian :lepas abes discussion osh + kaco2 dayah nga wat stdy group ngan ching ling,kak shida..
tempat kejadian : kafe kk1 & payung putih d sebuah universiti tempatan
saksi kejadian : ayu a.k.a adik ..dak  baru masuk ke lam group nie..pastu baru r teringat nak g jumpe chia tadi kat payung putih.ble sampa sana , tengok2 chia daa balik..tinggal si A ngan ayu jer.aku pon lepak jap..pastu sembang sal keje merekod yang aku kene wat ngn fazir siang tue..masalah bermula ketika itu..
jeng...jeng..jengggg...

aku x puas ati sebab aku de kol peniaga tanye sal deposit tok tempah gerai( petang tue)..tapi ade yang aku kol cakap die nak tengok lampiran harga2 gerai ngan kedudukan lot tue..pastu aku pon g r tanye si A sal bende alah tue..pastu si A cakap peniaga tue under die..jangan kaco.t pepandai r die wat keje..aisshhh..! dari citu aku daa angin r.tapi..xpe2...sabar2..aku kan seorang yang cool..lepak2 sudaa..
malam tue, yang aku jumpe die..aku ungkit r benda tue..sebab ye r..! aku x puas ati r sal benda tue jek daa kaco aku nyer keje..pastu die laks die marah2 aku balik..cakap senarai nama yang ad kat kertas tue..yang tulisan pen biru, biar die yang handle..xyah nak sebuk2 kaco..adoooyaiiii!! sesedap mulut jer nak cakap..mane r aku tau die nak handle peniaga2 tue.kalo aku tau, x hingin r nak aku abes kan kredit kol peniaga tue.! 
haisshhh!! die cakap die ade bagitau fazera benda alah tue..
tapi petang tue, 
waktu  aku wat keje ngan fazir, die xcakap papepon kt aku..mane r aku tau..
die laks sebuk nak tegak kan tue keje die..jangan nak kaco2..! angin aku daa tahap kemuncak dah time tue..last2 aku cakap" ka2, dah2! cukup r.,malas nak besar2 kan benda yang kecik nie!!"
pastu aku teros blah naek bilik..adoyaiii...menyirap darah aku.naek2 bilik jer, aku jumpe anim..pastu, ajak die lepak kat bilik azah makan murtabak sambil lepas geram aku..
huuuuu...geram nyeerrrr...!!!!
selamat ader xi gua(tembikai) yang sedap sejukkan ati aku..huhu.
pastu, pagi semalam..aku ade wat discussion oSh..sambung yang malam tue nyer..tetibe laks nampak die ngan fazir kat kfe..time tue aku nga sms fazir, nak borang kosong coz nak bagi kat peniaga tengahari nati..pastu, aku wat bese2 je lah ble jumpe ngan die..tapi die laks cam pelik jer..ntah r..malas nak pK..
pastu, petang tu..aku g bazar ngan azah..anim xde..anim g uKm.de sambutan merdeka kat sane..kebetulan plak, teserempak ngan si A nie ag..aku wat bese2 je r..die sempat tegur sandle baru azah..pastu aku yang kt sebelah nie, wat x nampak jer ! ingat aku nie besar cam gule ker, x nampakk! aishhh~
tunggu aku tegur die baru r die nak reply..
ishhh..gerammmmmm ag! 




haishhh...~ aku bukan nye nak ape..yang daa lepas tue cukup r..biar r..xyah nak ungkit2 ag..nie haaa! pai wat cam x nak tegur dah ngan aku
, pehal ann?!! dah r keje pasti ag rumit..lau xde kominikasi yang bagos, susah r.tue jer yang aku pK..die lak...adooyaiii..entah!

yang pasti nyer, aku da malas nak pK masalah kecik nie..pasnie lau die xnak tegur ker..masam2 muke ker..ape2 r..aku xkesahh.janji keje aku, aku siapkan..ko nyer pasal, aku malas nak pK.


daa~


katahatiku1 :honestly, aku kekadang x bape suke cara die..tapi xpe..tutup sebelah mata je..wat x nampak..
katahatiku2 : sabar2..dugaan bulan pose..
katahatiku3 : lame gak aku x rase gerammm camnie..huu..wow!! 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...