Pages

Sunday, August 22, 2010

hari yang nenyebok ::siri 2::

assalamualaikum..

kali nie aku nak sambung story aku pada post y lepas..punye lepas..hehe..baru dapt gmbar( surik dr fB) hehe..
untuk pengetahuan sumer, 7 Ogos lepas aku ade join program 

IMPROSH DAY + UTHM VISIT 



program ini dilaksanakan untuk menyambut kehadiran pelajar2 baru (dak taun 1) w'pon daa 1 bulan diorng masuk baru lar nak wat..huhu..selain itu(ayat skema) kami jugak nak memperkenalkan ape itu IMPROSH kat mereka..IMPROSH nie adakah kelab yang m'gabungkn  3 kos ( intecma, project,osh ) lam jabatan pengurusan nie..jadi pape project@ program yang akan dilakukan kene lah dapat sokongan dari IMPROSH nie..alaa, cam kelab fakulti lar kira nie..hehe..selain tuu, pada hari yang same, pelajar2 dari UTHM jugak ade wat lawatan kat U kami nie..

majlis perasmian..



gambar kiri :
teng (photographer ),ina( pengarah program )
gambar kanan : ryan( timbalan pngarah)














MC to ritu ahmad mustakim ( bad )
juliana kartini (jue)














para fasi yang banyak membantu menjayakan program ini.


::pelajar2 dari uthm::


program LDK bersame fasi..

manakala , pada sebelah petang mengikut perancangan akan diadakan perlawanan persahabata  futsal dan bola jaring  antara UTHM dan UMP..tetapi, malang nye hujan telah turun lak..ngan lebat nye..pelajar lelaki masih bersemangat untuk meneruskan perlawanan mereka..manakala, the rest just give support for them..hehe


pada malam nyer, seperti biase..post morterm diadakan d bilik mesyuarat fakkulki FKPPT..
dan juga , secara tidak langsung kami juga meraikan bufday pengarah program ni merangkap sahabatku yang disayangi...NOOR AZRINA SALLEH..yang ke 20..hapy bufday my dear..moga kamoo akan terus suksess lam hidup..aminn..;)

adib, wei xin, alicia, azrina(bufday gurl) ,x kenal(sory) elyas, rizal, steven


-THE END-

katahatiku1: alhamdulillah..semua nye selesai ngan selamat..program nie boleh dikatakan berjaya..(pagi pendapat aku lar) hehe..
katahatiku2: trimas byk2 kepada semua yang menjayakan program nie..
katahatiku3: inaa..hapy belated bufday! sayang kamoo.congratz 4 your program nie..=)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...