Pages

Wednesday, August 11, 2010

=3 0n 3 basketball tournament=

assalamualaikumm semua!
terlebih dahulu, alhamdulillah..bersyukur pada Ilahi kerna nikmat kurnia Nya diriku masih bernafas sehingga pada saat ini..
kali nie aku nak crite sal program yang aku join petang tadi..baru jer berlaku..hehe antara butiran yang aku curi jer kat lam e-community(website uMp)
==========================================================================

UMP 3 ON 3 BASKETBALL TOURNAMENT

UMP SPORT COMPLEX IN COLLABORATION WITH UMP BASKETBALL CLUB ARE INVITING ALL BASKETBALL PLAYER IN UMP TO JOIN THIS EXCITING EVENT
DETAILS    :
DATE          : 10 AUGUST 2010
TIME          : 7.30 PM TO 11.00 PM
VENUE        : INSIDE SPORT COMPLEX
CATEGORY  : MEN & WOMEN
ENTRY FEE: FREE
PRIZES                 :
  • 1ST          : MEDAL + HAMPER + RM250

  • 2ND         : MEDAL + HAMPER + RM200

  • 3RD          : MEDAL + HAMPER + RM150

  • 4TH         : MEDAL + HAMPER + RM100

MABA 3 ON 3 RULES WILL BE USED + ROUND ROBIN FORMAT


_______________________________________________________________________________________________________________

HOHO...itulah yang sebenar nye yang aku masuk..
semalam alin, yang kepoh2 kate malam rabu match nye..tup2 petang tadi plak kate ptg tuu jugak de match..fuhhh..sharp daa ngamuk2 dah..(angin ribut taufan melanda) .aku lak de class dari kul 4-6ptg..
dan2 jer lam kelas tu ecah sms ak u suruh datang kompleks sukan sekarnag gak tok match nie..kelam kabut gak aku jadinye..
selamat r madam bi aku tuh cool..memahami.huhu..
dah sampai sane lak, sharp xdapat nak join sal sakit perut(pykit org pempuan) huhu..then aku pon ambil jalan yang paling mudah, cari teng..gantikan teng ngan sharp..
so, player team kami sekarang ..aku, ecah, alin & teng..

  antara yang sempat aku snap lam komplex sukan tadi..
::AM::
::MUIZ::
                                    * AM & MUIZ pengadil team kami tadi a.k.a member2 ..hehehe*



PERKENALKAN GENG2 BASKET AKU ..JENG JENG..JENGGG...

::TENG::
::ECAH::

















::ALIN::





::SHARP::
                       



katahatiku1: sharpp..cedey gak ko xpat join kami men tadi..huhu
katahatiku2: 4 kali lawan..3 kali kalah..n last game baru menang..huhu..bahagia nyer ^^
katahatiku3: malam tadi sepatutnye ade closing ceremony, tapi aku x g lak..huhu..de silat maa..so result nyer..ntah r..agak2 aku team kami nie dapat no 3..huhuu..
katahatiku4: great job guys! tadi game memang syok~ walaupon men cam budak yang baru blajar, tapi cayalah korang..hehehe..
katahatiku5: kredit to teng! coz she make my group won for the last game..huahuahua...='P
 



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...