Pages

Thursday, July 29, 2010

~SenGeT sUdAh~

assalamualikum...

haha..pelik kan shoutout post aku kali nie..ni gara2 pasal assigment yang bertimbun2..dan perlu dihantar pada tarikh yang hampir ..SENGET !! hhhuuhuuu..sebenar nye, sekarang aku masih nga usahakan proposal writing report my group nyer..adeihhh... setakat niee, aku r juara bertahan..haha..tahan daripada tak tido! cayalahh, bro! haha..kompem, sok kelas awal pagi ( maksud aku kul 8 nanti) muka aku sangap nak tido r..
hohoo.



actually, bile time wat keje group nie jer, aku akan rase malas r..pastu mula r tension2..nie sumer pasal aku yang agak x reti nak bertulis london nie haa.. lau nak cakap2 tuu..bleh r nak hentam kromo..tapi kalo time nak tulis2 nie..hurmmm..hancus kowt! haha..grammer ntah ke mana....speelling pon bukan betol sangat pon..
almaklum lah, waktu kelas bI dolu2 suke sangat tido...samapi dapat gelaran "sleeping beuty "..famous aku kat lam bilik guru tuh..haha..



adeihh..mate nie daa ngatok..asyik duk terbayang bantal..katil ku...brownie ku...huhuhu..
nakk tidoooo! tapi proposal nieh x siap2 ag plak...
xpe2..biar aku kejut member2 aku nie plak yang buat..tukar shift nak tido..wakaka..
cau dolu...adios~






katahatiku1 : alahai...malas nye nak g kelas bI pagi t..huhu..
katahatiku2:  nak tidooooo!!
katahatiku3 : harap2 lecturer subject nie leh berubah watak pas nie..dr singa garang ke kancil y chomey..wuwu..
katahatiku4: malas nak upload gambar..huhu..
katahatiku5: owhhh..ntah camne r aku xprasan yang aku daa silap tulis sal 'katahatiku' kepada 'notakakiku' y milik qilahh..huhuu..sory qilahh =) (skrg daa betolkan dah)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...