Pages

Sunday, July 18, 2010

kElaHirAn Ahli kEluARga bArU..^^

Bismillahirrahmannirahimm...

salam semua..apa kabar iman kita hari ini...sudah cukup kah amalan kita hari ini sbgai persediaan pada masa akhirat nanti..apa kabar kesihatan sendiri...camna pula ngan akademik ..hoho..harap2 semua nya berjalan dengan baek dengan izin Ilahi..insyaAllah..(=_=) 

kali nie aku akan berkongsi crita sal family ku..bukan sal feel n situasion kat uMP nie..almaklum baru start sem  baru..huhu..

ari khamis (8/7/2010) lepas, akak ita baru melahirkan baby nya di HUKM,cheras..huhu..alhamdulillah..=) due date yang sebenar doctor kasi ialah ari ari rabu 7/7..alhamdulillah, lambat sari jer..huhu..kul 11.45 pg kak nita bersalin,  dapat baby gurl..berat 3.1kg...lau x silap r..name..
NUR ALYA QAISARA bt HANIF...fuhhh! mantap kut..haha..sweet name tuu..pandai akak n abang ipar ak pilih..weeee~

patu pagi tuu gak mak aku g kL..menjenguk n seterus nye manjaga akak nita..bese lar..anak first..huhu..



                                                            si budak tembam..hehehe
                                                                    nur alya qaisara




             waktu daa balik kampung, uma ku..maksudnya akak aku nga berpantang kat uma..

baru pagi tadi, aku call my mom..she told me that my sis already came back home..n akan meneruskan berpantang selama 40 hari d situ..this week aku x balik umah( walaupon uma dekat jer 1 1/2 jam jer) huhu..
next week pon aku x dpt balik gak coz ade aktiviti plak..
ade majlis ijazah potong (silat) n Improsh day.
dah r dua ari yang same..adoyaiii...huhu.. nampak nye ujung balan ni gak bru aku dapat tgk live dak tembam nie..huhu.. yeahhh!!  i'll will back! wait 4 cik mar ea alya..hehehe..

katahatiku 1: nak balik uma mgu nie..wawawa...='(  
katahatiku 2: congratz ea kak nita n abang anip..da jadi mama n papa pas nie..ngeee~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...