Pages

Friday, June 18, 2010

Bulan 6 hampir berakhir....



Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..
Bulan 6...antara bulan yang di tunggu2 oleh aku, kerna lam bulan nie gak secara rasmi aku akan menjadi lebey tua setiap taun..haha..hari lahirku..14 jun ..ramai gak kawan2 ku yang lahir lam bulan jun nie..kalo sekarang, lam kelas aku jer yang azah, 10 jun..mira anis 30 jun..adib, xtau r bile..hehe..pastu sape ntah..haha..waktu skola men dulu, dyla..13 jun..kinahh 15 jun..tapi kali nie aku lupe giler nak wishh kat dyla..huhu..sory eh dyla..realy2 forgot bout ur bufday..nyway hapy bufday dyla..kali ni xleh nak jumpe 12 tgh mlm pastu wishh..kasi adiah..kene kan ko ngn air busukk..hahaa..cam waktu kat asrma dolu2..n one more, today is kak fida bufday..hapy bufday sis..! =)
Cakap sal kene simbah air busuk..hee..kali nie pon aku selamat dari kene simbah coz my bufday was on holiday..hoho..so, rumate2 ku ( yang slalu aku jadi masterplan tok wat air busuk caw2 punye utk diorang) xdapat nak balas demdam.. haha..adeihh,klakar..ingat ag antara air busuk yang paling kaww + baekk punyer ! yang aku wat untuk bufday nana..(sem lepas bulan 2..lau x silap ak..hehe) ramuan bese yang akan aku letak..serbuk2 miloo, nescafe, sabun basuh, softlan..pastu yang luar biase aku letak, ape2 ynag ade lam bilik aku..time nana dulu, bilik aku ade budu..hahhh! amek kau..hahaha..sebotol aku tuang budu tuu lam baldi..perghhhh! bau jangan cakap lar..busuk gilerr! Hahaha..abes kene kejar 1 blok ngan nana..geram kat kitorang punyer pasal..lintang pukang kitaorng ( aku, pahh, rini, dila, ) lari..hahaha..=D                                         lari2..! selamat kan diri daripada nana yang busukk!! Hahaha..
 Bufday rini pon kene..pahh pon kene gakk..so, sume setel..tibe2 time bufday aku cutii plakkk..hahaha..fuhhh, selamat aku.lau x , abess r..mesti aku kene lagi kaww punyer..bufday aku kali nie agak sepi..hmmm..just yang bunyi hp aku..ngan sms member2 anta wishh..pastu daa,xde pape..tapi yang klakar, waktu petang tuu, rini call..macam2 die putar2 crite, last2 nak letak baru nak wish..haha..
Walaupon aku x dapat makan kek + hadiah ..huhu..tapi aku dapat ape yang aku adiah bufday yang paling bermakna..dapat  sembang lame ngan sorang kawan lame aku nie..hmm..puas ati..( sambil tersenyum lebar) =) coz petang tuu aku baru merungut daa lame aku tak sembang ngan die..nak cite2..nak ngadu masalah..nak gelak2..nak share masalah..huhu..alhamdulillah..malam tuu Allah makbulkan hajat aku..alhamdulillah.       

dari kiri : pahh, nana, mamal, dila, n rini
bawah tu, gambar bju2 kami..hehe..wane itam=nana, putih= rini, 
ijau pekat =pahh, ijau gmbr kasut=mamal nyer.

 rumate2 ku..=)

Katahatiku 1: kepada kengkawan yang wish, thanx korang..! =)  
katahatiku 2: realy thanx to nisyakk..4everything..=)
katahatiku 3: my rumate.. nana, pahh, rini..!! realy mishh u all lar.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...